Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε πολλές αλλαγές, προσθήκες, και βελτιώσεις, που θα εφαρμόσει σύντομα στον Microsoft Edge. Τα τρία πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στον chromium browser είναι το Password Monitor, τα κάθετα tabs, και το νέο έξυπνο copy-paste.

Το Password Monitor του Microsoft Edge θα ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τους κωδικούς πρόσβασης του χρήστη και θα τους συγκρίνει με μία βάση δεδομένων η οποία περιέχει μη ασφαλείς λογαριασμούς.

Σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι κάποιο από τα usernames ή τα passwords που χρησιμοποιεί ο χρήστης βρίσκονται στη βάση δεδομένων, ο Microsoft Edge θα τον ειδοποιεί και θα τον βοηθά στη διαδικασία αλλαγής του κωδικού ασφαλείας που χρησιμοποιεί, στο συγκεκριμένο account.

Η εταιρεία αποφάσισε να αντικαταστήσει τη συνήθη διάταξη που χρησιμοποιούν οι browsers, διότι δυσκολεύει τη διαχείριση πολλών tabs. Έτσι, ο αναβαθμισμένος Microsoft Edge θα έχει κάθετα τοποθετημένα tabs, τα οποία θα επιτρέπουν καλύτερη πλοήγηση μεταξύ των καρτελών και την πλήρη προβολή των τίτλων στην γραμμή τίτλου του browser.

Microsoft Edge New Features

Τέλος, όσον αφορά το copy-paste του Microsoft Edge, η εταιρεία την αποκαλεί έξυπνη διότι διατηρεί τη μορφοποίηση που έχει το περιεχόμενο το οποίο αντιγράφει ο χρήστης από κάποιο email ή ιστοσελίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.