Ο Revegnus σε σημερινό tweet επισημαίνει ότι η Mediatek προσφέρει ειδική τιμολόγηση στη Samsung, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τους επεξεργαστές της σε περισσότερα low end Galaxy smartphones, βοηθώντας την εταιρεία να βελτιώσει τα κέρδη της.

Αξίζει πάντως να ξεκαθαρίσουμε ότι η Samsung μόλις υπέγραψε συμφωνία πολλών ετών με την Qualcomm, κάτι που δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι τα Snapdragon chips θα συνεχίζουν να βρίσκονται στα Galaxy S Ultra και Galaxy Z Fold handsets, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια. Η Mediatek ωστόσο κοιτάζει να ξεκινήσει από χαμηλά, να διαθέσει τους επεξεργαστές της στα πιο low end handsets της Samsung και στη συνέχεια να μεταβεί στα μεσάιου κόστους και ενδεχομένως στα flagship μοντέλα.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές αυξάνουν τις τιμές λόγω της χαμηλής ζήτησης και οι αυξήσεις στα Snapdragon chips αναμένεται να αφήσουν την Samsung με χαμηλότερα περιθώρια κέρδους. Αν οι φήμες επαληθευθουν θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε περισσότερα Galaxy smartphones με Dimensity επεξεργαστές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.