Η Apple ανακοίνωσε το νέο της chipset. Ο A14 βασίζεται σε 5nm διαδικασία και έκανε το ντεμπούτο του στο ολοκαίνουργιο iPad Air. Επίσης, θα χρησιμοποιηθεί στα iPhone 12 που περιμένουμε να κυκλοφορήσουν σύντομα. Τι γίνεται όμως με τα Android smartphones; Πότε θα περάσουν στην 5nm εποχή; Μην ανησυχείς η Redmi και η Realme είναι εδώ.

Ο GM της Redmi, Lu Weibing, ρώτησε τους χρήστες του Weibo αν ενδιαφέρονται για νέα προϊόντα που θα έχουν 5nm επεξεργαστή. Μπορεί να μην αναφέρει ξεκάθαρα την κυκλοφορία ενός smartphone, αλλά μην γελιόμαστε η ερώτηση ήταν ρητορική. Επίσης, αν και δεν αναφέρει το όνομα του επεξεργαστή γνωρίζουμε ότι τα flagships του 2021 θα έχουν τον Snapdragon 875. Όσον αφορά το μοντέλο, σύμφωνα με τον Digital Chat Station θα είναι το Redmi K40 Pro.

Μετά τη Redmi ακολούθησε η Realme. Ο VP της εταιρείας, Xu Qi, δημοσίευσε ένα teaser στο οποίο λέει ότι μία επερχόμενη σειρά smartphones θα χρησιμοποιεί 5nm επεξεργαστή. Όπως και με τη Redmi, μπορεί να μην είπε το όνομα του επεξεργαστή, αλλά τα περισσότερα Android flagships διαθέτουν Qualcomm SoCs και το επόμενο high-end chip της εταιρείας θα είναι ο Snapdragon 875.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.