Το δυνατότερο σημείο των P Series της Huawei είναι οι κάμερες. Τα πανίσχυρα modules των smartphones της σειράς αναπτύσσουν η κινέζικη εταιρεία σε συνεργασία με τη Leica. Όμως, φαίνεται ότι η Xiaomi ενδιαφέρεται για τους φακούς της εταιρείας.

Πρόσφατα, η Xiaomi λάνσαρε το Mi MIX Fold με τον πρώτο liquid lens σε smartphone και το Mi 11 Ultra έχει ήδη κατακτήσει την κορυφή του DxOMark, αλλά φαίνεται ότι η κινέζικη κατασκευάστρια στοχεύει πιο ψηλά και θέλει να προσφέρει top modules στα flagship της.

Ο γνωστός leaker @RODENT950 δημοσίευσε το “Xiaomi + Leica?” αφήνωντας να εννοηθεί ότι η εταιρεία θα συνεργαστεί ή ίσως συνεργαστεί με το γνωστό brand για τη δημιουργία module. Αναμένουμε νεότερα τις επόμενες ημέρες, είτε από τον ίδιο leaker είτε από άλλες πηγές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.