Η Apple στα iPhone 15 θα αντικαταστήσει την proprietary Lightning θύρα της οικογένειας  με μια USB -C. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Apple σκοπεύει να κάνει κάτι πιο εκπληκτικό.

Ότι δηλαδή η εταιρεία θα διαθέσει εκδόσεις με USB-C και για παλαιότερα μοντέλα iPhones. Συγκεκριμένα, εντός του tvOS 17.0 Beta 5 ανακαλύφθηκαν αναφορές σε δυο μοντέλα του iPhone που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν, τα iPhone14,1 και iPhone14,9.

Η θεωρία είναι ότι τα εν λόγω μοντέλα μάλλον θα είναι τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus αλλά με νέες USB-C θύρες προκειμένου να συμμορφωθούν με τη νέα νομοθεσία της ΕΕ. Θα ρωτήσεις και θα έχεις απόλυτο δίκιο, δεν θα έπρεπε να ακολουθήσουν το ίδιο μοτίβο και τα iPhone 13 ή κάποια προηγούμενα μοντέλα. Ίσως να πρόκειται για τα iPhone 14 και iPhone 13, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.