Η Xiaomi είναι μία από τις εταιρείες που επενδύουν χρόνο και χρήμα στην ανάπτυξη και κυκλοφορία tablet. Μπορεί να μην τηρεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, και να έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα, αλλά λανσάρει διαρκώς νέα μοντέλα. Φαίνεται ότι μετά το απλό Pad 6 και το Pad 6 Pro, η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Xiaomi Pad 6 Max.

Το tablet εντοπίστηκε στη Bluetooth SIG με αριθμό μοντέλου 23078KB5BC και η καταχώρηση αποκάλυψε ότι υποστηρίζει Bluetooth 5.1. Παρά το γεγονός ότι η Bluetooth SIG καταχωρεί τη συσκευή ως πληκτρολόγιο, το όνομα και ο αριθμός μοντέλου δείχνουν ότι πρόκειται για tablet. Δυστυχώς, δεν ξέρουμε κάτι άλλο για τη συσκευή. Ωστόσο, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ως η global έκδοση του Pad 6 Pro.

Αν αυτό ισχύει, τότε το Xiaomi Pad 6 Max μπορεί να έχει 11 ιντσών LCD οθόνη με 2.880 x 1.800 pixels ανάλυση και 144Hz ρυθμό ανανέωσης, Snapdragon 8+ Gen 1, 8.600mAh μπαταρία που υποστηρίζει 67W γρήγορη ενσύρματη φόρτιση, και διπλό σύστημα καμερών με 50MP κύρια και 2MP depth. Βέβαια, καλό είναι να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί, διότι υπάρχουν κάποια “λάθη”, όπως ότι τo Pad 6 Pro υποστηρίζει Bluetooth 5.3.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.