Το πρώτο foldable της Xiaomi κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, έγινε διαθέσιμο στην Κίνα, και μέχρι σήμερα κυκλοφορεί αποκλειστικά εκεί. Μπορεί να μην ξέρουμε τίποτα για την παγκόσμια κυκλοφορία του, αλλά μόλις έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για τον διάδοχο του, το Xiaomi MIX Fold ή MIX Fold 2.

Σύμφωνα με όσα μάθαμε, το MIX Fold 2 θα είναι παρόμοιο με τον προκάτοχο του, με ελάχιστες αλλαγές. Το νέο μοντέλο θα έχει 90Hz εσωτερική οθόνη και 120Hz εξωτερική οθόνη, από 60Hz/90Hz που έχει το προηγούμενο μοντέλο.

Επιπλέον, το Xiaomi MIX Fold 2 θα έχει under-display κάμερα, λογικά στην εσωτερική οθόνη. Το επερχόμενο foldable θα υποστηρίζει 120W γρήγορη φόρτιση και θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh – το προηγούμενο έχει 20mAh μεγαλύτερη μπαταρία και υποστηρίζει 67W γρήγορη φόρτιση.

Αυτές είναι όλες οι αλλαγές που αναμένεται να δούμε στο δεύτερο foldable της κινέζικης εταιρείας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.