Η Xiaomi κυκλοφόρησε πριν μερικά εικοσιτετράωρα το νέο της smartband, το Mi Band 7, και τώρα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο ένα ακόμα μοντέλο, το Xiaomi Mi Band Pro.

Σύμφωνα με στοιχεία που βρήκε το GSM Arena, η κινέζικη εταιρεία έχει καταχωρίσει – ας πούμε κατά λάθος – ένα Pro μοντέλο, σε δική της εφαρμογή. Δυστυχώς, η καταχώρηση δεν αποκαλύπτει πολλά.

Φαίνεται ότι το Xiaomi Mi Band 7 Pro μοιάζει να είναι ολόιδιο με το βασικό μοντέλο, οπότε μπορούμε να περιμένουμε αναβαθμίσεις στο hardware – όπως μεγαλύτερη μπαταρία, και όχι στο design του smartband.

Περιμένουμε να γίνουν γνωστά περισσότερα τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες, καθώς η Xiaomi έχει προγραμματίσει μία εκδήλωση για τον Ιούλιο, όπου περιμένουμε να παρουσιάσει το 12 Ultra, άρα ίσως δούμε και το Mi Band 7 Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.