Πριν από λίγες ημέρες η FCC προέβη στην πιστοποίηση των Galaxy A50 και μέσω αυτής αποκαλύπτονται ορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της συσκευής, όπως ότι θα διαθέτει οθόνη 6.22 ιντσών με εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας και θα περιλαμβάνει τον συνήθη Adaptive fast charger, ένα καλώδιο USB και ένα ενσύρματο headset.

Από προηγούμενα leaks γνωρίζουμε ότι το Galaxy A50 θα περιλαμβάνει μπαταρία 4.000 mAh με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Το κύριο module θα είναι των 24MP. Θα χρησιμοποιεί έναν Exynos 9610 με 6GB RAM. Η αλήθεια είναι ότι η σειρά Galaxy A, αποτελεί τη στέγη των premium mid-rangers, αλλά κάτι τέτοιο θα αλλάξει καθώς έρχεται και μια Android Go έκδοση του Galaxy A20. Και αυτά είναι τα benchmarks της που εικονίζονται παρακάτω.

Το τηλέφωνο θα εξοπλιστεί με Exynos 7870 και μόλις 1GB RAM. Και αυτό αφήνει λίγη αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα Android 8.1 Oreo Go Edition smartphone. Εμφανίζονται όμως δυο μοντέλα SM-A260F και SM-A205FN. Και αυτό έχει περάσει από το Geekbench με έναν Exynos 7885 και 3GB RAM με Android 9 Pie. Και παρουσιάζει μεγαλύτερο σκορ, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι δυο από τους οχτώ πυρήνες είναι Cortex A73.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την ονοματοδοσία που θα ακολουθήσει η Samsung με τα A205FN και A260F, καθώς έχουν ξεκάθαρα διαφορετικές επιδόσεις και δεν μπορούν να ονομάζονται και τα δυο Galaxy A20.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.