Η Redmi ετοιμάζει την παγκόσμια κυκλοφορία του Note 11 και αυτό γίνεται ξεκάθαρο από πολλαπλές πιστοποιήσεις σε διαφορετικές αγορές και περιοχές. Μια αναφορά από το MySmartPrice αποκαλύπτει την τιμή του και μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στο hardware.

Το smartphone φέρεται ότι θα πωλείται στην Ευρώπη με τιμές που ξεκινούν από τα 250€ και οι διαθέσιμες εκδόσεις θα είναι τρεις. Το Note 11 θα είναι διαθέσιμο σε Star Blue, Graphite Grey, και Twilight Blue, αποχρώσεις.

Η κινέζικη εταιρεία πουλάει το τηλέφωνο στην Κίνα με Helio G88 της Mediatek, το οποίο βασίζεται στη διαδικασία των 12nm. Η πηγή ισχυρίζεται ότι οι παγκόσμιες εκδόσεις θα χρησιμοποιούν τον Snapdragon 680 που βασίζεται στην πολύ πιο σύγχρονη 6nm διαδικασία, που θα πρέπει να είναι πολύ πιο αποδοτικός και από πλευράς ενέργειας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.