Η Realme ξεκίνησε ως sub-brand της Oppo λανσάρωντας οικονομικά smartphone στην ινδική αγορά, αλλά πλέον έχει γίνει ανεξάρτητη μάρκα παγκοσμίου βεληνεκούς. Από την ημέρα που ανεξαρτητοποιήθηκε ξεκίνησε να επεκτείνεται σε περισσότερα προϊόντα και φαίνεται ότι ο επόμενος σταθμός της εταιρείας είναι τα laptop.

Η κινεζική εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον πρώτο της φορητό υπολογιστή και το πρώτο teaser δημοσίευσε ο Madhav Sheth, Διευθύνων Σύμβουλο της Realme India και Realme Europe.

Η εικόνα του teaser δείχνει ότι το laptop της Realme θα έχει μεταλλική κατασκευή και ασημί χρώμα, ενώ θυμίζει τη σειρά MacBook της Apple. Εκτός από αυτό, η εικόνα θυμίζει παλιό προωθητικό βίντεο του MacBook Air.

Μαζί με το teaser, ο Madhav Sheth μοιράστηκε ένα μήνυμα σε δυαδικό κώδικα, το οποίο μεταφράζεται ως “Hello World!” Από εκεί και πέρα στο tweet του καλεί το κοινό να μεταφράσει το μήνυμα και να μαντέψει το όνομα του υπολογιστή.

Πριν από μερικούς μήνες, έγινε γνωστό ότι η Realme θα λανσάρει σύντομα αρκετά νέα προϊόντα, όπως ένα φορητό υπολογιστή MeowBook, ένα ηχείο Meow AI, και γυαλιά Meow VR. Αυτό σημαίνει ότι το επερχόμενο laptop της Realme θα μπορούσε να ονομάζεται MeowBook.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.