Φαίνεται ότι όλο και περισσότερες εταιρείες κατασκευής smartphones προσανατολίζονται στη χρήση ειδικά σχεδιασμένων module από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των καμερών. Μετά της Huawei, Nokia, OnePlus, Vivo, και Sharp, ακολουθεί η Realme που θα συνεργαστεί με την Kodak.

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, η κινέζικη κατασκευάστρια smartphones συνεργάζεται με έναν βετεράνο κατασκευαστή καμερών για τη δημιουργία ενός module που θα χρησιμοποιήσει στο GT Master Edition.

Ένας λιγότερο γνωστός tipster αποκάλυψε ότι η Realme συνεργάζεται με την Kodak. Ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την εγκυρότητα των πληροφοριών που δημοσιεύει ο συγκεκριμένος χρήστης του Weibo.

Όπως και να έχει, αν δεν είναι η Kodak, θα μπορούσε να είναι η Canon, η Fujifilm, η Nikon, η Panasonic, η Pentax, ή η Polaroid. Υπάρχουν και άλλες εταιρείες, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλες ώστε να μπορούν να στηρίξουν μία τέτοια συνεργασία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.