Γνωρίζουμε ότι δεν θα υπάρξει σειρά 9T και κάπως έτσι μείναμε να περιμένουμε την κυκλοφορία των OnePlus 10 και 10 Pro που θα κάνουν το ντεμπού τους μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022. Σύμφωνα με αναφορές σε αυτή τη σειρά θα δούμε την πρώτη περισκοπική κάμερα σε OnePlus smartphone.

Ο γνωστός tipster και leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Panda is bald, είπε ότι η κινέζικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει module με περισκοπική κάμερα που θα έχει δυνατότητα 5x ζουμ. Ο ίδιος ανέφερε ότι την κάμερα θα την έχει το Pro μοντέλο.

Μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστά ελάχιστα στοιχεία για τα OnePlus 10 και 10 Pro, ενώ υπάρχουν μπερδεμένες αναφορές για διάφορα χαρακτηριστικά που αρχικά θεωρούνταν ότι ανήκουν στα 9Τ. Σιγά σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα επερχόμενα flagship smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.