Η αρχή έγινε με τη Xiaomi και την Oppo, αυτές παρουσίασαν πρώτες την under-display κάμερα, αλλά από τότε έχουν ασχοληθεί με το θέμα αυτό πολλές εταιρείες. Περιμένουμε το πρώτο smartphone με κάμερα κάτω από την οθόνη να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και μάλλον θα είναι το ZTE A20 5G.

Ο πρόεδρος της ZTE, Ni Fei, ανακοίνωσε στο κινέζικο social media Weibo ότι η εταιρεία του ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο smartphone στον κόσμο με under-display κάμερα.

Μπορεί να μην δημοσίευσε καμία φωτογραφία ούτε να ανέφερε το μοντέλο του κινητού, αλλά το post έγινε από το ZTE A20 5G, ένα τηλέφωνο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Επίσης, αναμένεται η εταιρεία να χρησιμοποιήσει τις οθόνες της Visionox, η οποία είναι η μοναδική εταιρεία που έβαλε στη μαζική παραγωγή panels με under-display κάμερα.

Το μόνο πρόβλημα που έχει η under-display κάμερα είναι η ποιότητα των φωτογραφιών. Η Visionox ισχυρίζεται ότι έχει βρει τη λύση. Άρα, αν όντως το ZTE A20 5G είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με κάμερα κάτω από την οθόνη, τότε σίγουρα θα χρησιμοποιεί το panel της Visionox.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.