Η OnePlus έχει ήδη κυκλοφορήσει την νεότερη ναυαρχίδα της – στην Κίνα – το OnePlus 10 Pro, αλλά, δεν έχει ανακοινώσει το βασικό μοντέλο ούτε γνωρίζουμε πότε θα τα διαθέσει στις παγκόσμιες αγορές. Όπως και να έχει, μόλις κυκλοφόρησε αναφορά για το OnePlus 10R, γιατί απλά οι εταιρείες έχουν χάσει επαφή και βάζουν τα μοντέλα όπως τους κατέβει.

Η αναφορά λέει ότι το 10Ε θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2022 και θα έχει τον Dimensity 9000. Το βασικό OnePlus 10 δεν θα έχει τον Dimensity 9000 λόγω της έλλειψης υποστήριξης συνδεσιμότητας mmWave για 5G, γεγονός που το καθιστά ακατάλληλο για την αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Όμως, το OnePlus 10R ανήκει στη σειρά R που περιέχει συσκευές οι οποίες συνήθως κυκλοφορούν στις ασιατικές αγορές, οπότε ο Dimensity 9000 είναι μία χαρά για ένα μοντέλο αυτής της σειράς. Επίσης, η εταιρεία έχει στραφεί στα chip της MediaTek για να μειώσει το κόστος στη μεσαία κατηγορία.

Όσον αφορά τις άλλες προδιαγραφές του 10R, το smartphone αναμένεται να διαθέτει οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, τουλάχιστον 8GB μνήμης RAM, και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, αλλά αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.