Η HMD Global επιβεβαίωσε – τον Μάρτιο, ότι η δεν έχει σχέδια να κυκλοφορήσει σύντομα ένα flagship ή premium smartphone. Ωστόσο, μια νέα αναφορά υποδηλώνει ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα smartphone κορυφαίας κατηγορίας με το όνομα Nokia N73.

Σύμφωνα με τον κινεζικό ειδησεογραφικό ιστότοπο, CNMO, η εταιρεία εργάζεται σε ένα νέο smartphone με το ψευδώνυμο N73. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Nokia έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν ένα smartphone με το ίδιο όνομα N73 το 2006, το οποίο ήταν αρκετά δημοφιλές εκείνη την εποχή.

Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει μερικά concept renders που δείχνουν ένα τηλέφωνο με καμπύλη πρόσοψη και πλάτη, και ένα module καμερών που όμοιο του δεν έχουν δει ξανά. Το Nokia N73 φαίνεται να έχει πέντε κάμερες και δύο LED flash τοποθετημένα σε ένα αρκετά ιδιαίτερο και όμορφο module.

Η αναφορά λέει ότι το smartphone θα μπορούσε να διαθέτει αισθητήρα 200MP κατασκευασμένο από τη Samsung. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Samsung παρουσίασε τον αισθητήρα εικόνας ISOCELL HP1 τον Σεπτέμβριο του 2021. Ωστόσο, δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του σε οποιοδήποτε smartphone.

Όλα αυτά αποτελούν απλές αναφορές και δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε οτιδήποτε. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι όσον αφορά το κατά τα άλλα εντυπωσιακό Nokia N73, μέχρι τουλάχιστον να έχουμε κάποιο αξιόπιστο leak ή μία επίσημη δήλωση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.