Η Huawei ανακοίνωσε τα P50 και P50 Pro, ωστόσο, και τα δύο τηλέφωνα υποστηρίζουν 5G, παρόλο που έχουν chip που διαθέτουν 5G modem. Αυτό αποτελεί βασικό λόγο για τον οποίο πολλοί δεν θα αγόραζαν τα δύο νέα flagship. Όμως, έχουμε ήδη μάθει ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσουν και 5G εκδόσεις.

Νεότερη αναφορά από τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, επιβεβαιώνει την ύπαρξη αυτών των εκδόσεων. Ο leaker είπε ότι υπάρχουν τουλάχιστον ακόμα δύο μοντέλα, ένα P50 Pro με Kirin 9000 5G και το Pro+, τα οποία δεν έχει παρουσιάσει η εταιρεία.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμα αυτά τα μοντέλα, και ενδεχομένως ούτε η εταιρεία ξέρει πότε θα είναι έτοιμη να τα λανσάρει, γι’ αυτό και δεν τα παρουσίασε. Πάντως, με βάση ότι τα 4G μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σταδιακά μέχρι τον Σεπτέμβριο, ίσως δεν δούμε στην αγορά το Huawei P50 Pro 5G και το P50 Pro+ πριν το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.