Skip to content

Έρχεται το Realme Q3s με 144Hz μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης, ντεμπούτο 19 Οκτωβρίου

Κοινοποίηση:
Reakne Q3s 144hz display

Μόλις η Realme επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Q3s, αποκάλυψε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του, και ανακοίνωσε ότι θα το λανσάρει στις 19 Οκτωβρίου μαζί με το πολυαναμενόμενο GT Neo 2T που θα υποστηρίζει 65W γρήγορη φόρτιση.

Μία teaser αφίσα αποκαλύπτει τον σχεδιασμό της οθόνης και κάποια χαρακτηριστικά. Το τηλέφωνο έχει μεγάλο punch hole πάνω αριστερά, επίπεδη οθόνη με chin, και LCD panel που υποστηρίζει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης από 30Hz έως 144Hz (30Hz – 48Hz – 50Hz – 60Hz – 90Hz – 120Hz – 144Hz).

Reakne Q3s 144hz display

Η οθόνη του Realme Q3s έχει διαγώνιο 6.6 ίντσες, υποστηρίζει DCI-P3 color gamut, HDR10, και 4.096 επίπεδα φωτεινότητας. Επίσης, η αφίσα αποκαλύπτει ότι θα έχει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στη δεξιά μεριά, ενσωματωμένο στο power button.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Ο Χαρίλαος Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου από το σωτήριο έτος 2004. Ως συντάκτη τεχνολογίας, επιστήμης, και υγείας, κατάφερε να συνδυάσει ορισμένες από τις μεγάλες αγάπες του. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.