Η Xiaomi κυκλοφορεί δεκάδες smartphones τον χρόνο, τα τελευταία της αξιόλογα μοντέλα είναι τα 12 και 12X, αλλά η εταιρεία ετοιμάζει ένα ακόμη μικρότερο και πολλά υποσχόμενο μοντέλο, το Xiaomi 12 Mini.

Αν και υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την αυθεντικότητα του leak, render αποκαλύπτει το design αυτού του επερχόμενου τηλεφώνου. Συγκεκριμένα, στην πλάτη βλέπουμε τρεις κάμερες και τριπλό LED flash.

Τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12X είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στην Κίνα, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε περισσότερες αγορές. Ίσως η κινέζικη εταιρεία λανσάρει τα τηλέφωνα εκτός Κίνας, ίσως το κάνει μαζί με το Xiaomi 12 Mini.

Όσον αφορά το μέγεθος της συσκευής, τα 12 και 12X έχουν 6.28 ιντσών οθόνες, για να λέγεται Mini, το επερχόμενο Xiaomi θα πρέπει να πέσει κάτω από τις 6 ίντσες, κάπου στις 5.4 ή και λιγότερο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.