Η σειρά Redmi Note 11 κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου μήνα στην παγκόσμια αγορά. Αποτελούμενη από τα Note 11, Note 11S, Note 11 Pro, και Note 11 Pro 5G – το μοναδικό 5G μοντέλο της σειράς τεσσάρων μοντέλων ήταν το Note 11 Pro 5G — και τα τηλέφωνα 4G γίνονται όλο και λιγότερο δημοφιλή. Έτσι, η Xiaomi φαίνεται να επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά με ένα άλλο 5G μοντέλο και καταχώρηση IMEI δείχνει ότι θα ονομάζεται Redmi Note 11S 5G.

Το Xiaomiui εντόπισε έναν νέο αριθμό μοντέλου “K16B” στη βάση δεδομένων IMEI, ο οποίος συνδυάζεται με την κωδική ονομασία “opal”. Ο αριθμός μοντέλου είναι πολύ παρόμοιος με το “K16A” που έχουν το Poco M4 Pro 5G και το Redmi Note 11 5G (Κίνα), καθιστώντας πιθανό ότι το νέο μοντέλο Note θα μπορούσε να έχει σχεδόν ίδιες προδιαγραφές με τα άλλα δύο.

Το μοναδικό 5G μοντέλο επί του παρόντος στη σειρά Redmi Note 11 έρχεται με το chip Snapdragon 695, το οποίο είναι μια οικονομική επιλογή. Είναι πιθανό η Xiaomi να θέλει τώρα να προσθέσει ένα ακόμα 5G Dimensity chip στον κατάλογο. Το Poco M4 Pro 5G και το Redmi Note 11 5G (Κίνα) διαθέτουν και τα δύο Dimensity 810, οπότε ίσως το Note 11S 5G έχει το ίδιο chip.

Τέλος πάντων, δεδομένου ότι το Redmi Note 11S 5G έχει κάνει την εμφάνισή του στη βάση δεδομένων IMEI, η κυκλοφορία του δεν θα πρέπει να αργεί πολύ. Θα λάβουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.