Η Xiaomi διαθέτει μια επιτυχημένη σειρά smartphone μεσαίας κατηγορίας, τα Redmi Note που κάνουν πάντα ρεκόρ πωλήσεων. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι είναι VFM συσκευές και σε ορισμένα χαρακτηριστικά που συνήθως βρίσκουμε σε premium τηλέφωνα.

Σύμφωνα με δήλωση του γνωστού leaker από το κινέζικο κοινωνικό δικτύου Weibo, Digital Chat Station, η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει υποστήριξη φόρτισης 100W στα smartphones της σειράς Redmi Note. Αυτή τη στιγμή η γρηγορότερη φόρτιση που προσφέρει το brand είναι 67W.

Πρόσφατα, η Xiaomi παρουσίασε τη νέα λύση γρήγορης φόρτισης HyperCharge και απέδειξε ότι η ενσύρματη φόρτιση 200W μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία 4.000mAh έως 50 τοις εκατό σε μόλις τρία λεπτά, ενώ ισχυρίζεται ότι χρειάζονται περίπου οκτώ λεπτά για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας.

Ομοίως, η λύση ασύρματης φόρτισης 120W μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία 4.000mAh έως 10 τοις εκατό σε λίγα λεπτά και χρειάζεται επτά λεπτά για να τη φορτίσει στο 50 τοις εκατό, ενώ η πλήρη φόρτιση γίνεται σε 15 λεπτά.

Το ασύρματο HyperCharge 120W είναι ο διάδοχος της ασύρματης φόρτισης 80W της Xiaomi, η οποία ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης 80W μπορεί να φορτίσει πλήρως μια μπαταρία 4.000mAh σε 19 λεπτά.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, φαίνεται ότι η Xiaomi θα προσφέρει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 100W στα Redmi Note, smartphone μεσαίας κατηγορίας, ενώ οι premium συσκευές ή τα flagships της εταιρείας θα διαθέτουν υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 200W.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.