Η Apple φημολογείται ότι εργάζεται σε ένα νέο επανασχεδιασμένο φορητό υπολογιστή MacBook Air που αναμένεται να χρησιμοποιεί M2 chip και να έχει πολλές σημαντικές αλλαγές στο design.

Μια νέα αναφορά από το ενημερωτικό δελτίο Power On του Mark Gurman του Bloomberg υποστηρίζει ότι η Apple θα μπορούσε να αποκαλύψει επίσημα το επανασχεδιασμένο laptop στο WWDC 2022.

Η εταιρεία έχει προγραμματίσει το WWDC 2022 να πραγματοποιηθεί από τις 6 Ιουνίου έως τις 10 Ιουνίου. Εάν ανακοινώσει hardware προϊόντα, τότε το MacBook Air θα είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo έχει πει ότι το MacBook Air 2022 θα έχει νέο design και θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερα χρώματα. Επίσης, είπε ότι δεν θα έχει κωνικό σχεδιασμό, αλλά θα μοιάζει περισσότερο με το MacBook Pro.

Κατά τα άλλα, ο φορητός υπολογιστής αναμένεται να είναι πιο λεπτός και ελαφρύτερος. Επιπλέον, μπορεί να κυκλοφορήσει σε αντίστοιχα χρώματα με το iMac των 24 ιντσών.

Σε επίπεδο υλικού, υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές. Αν και θα έπρεπε το MacBook Air να έχει ένα M2 chip, υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιεί το παλιό M1 chip, λόγω προβλημάτων στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.