Πηγές, από την Zhaoli Technology που κατασκευάζει υλικό για smartphone, λένε ότι το επόμενο foldable της Huawei θα έχει μεντεσέ επόμενης γενιάς. Η εταιρεία εργάστηκε στη νέα άρθρωση για αρκετό καιρό και λέει ότι ένας κατασκευαστής smartphone είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο με τον προαναφερθέντα μεντεσέ.

Παρά το γεγονός ότι δεν δόθηκαν ονόματα, το πιθανότερο είναι ότι ο κατασκευαστής smartphone είναι η Huawei. Ο νέος μεντεσές χρησιμοποιεί λιγότερα εξαρτήματα και είναι πολύ πιο απλός, γεγονός που με τη σειρά του μειώνει την τιμή και το βάρος.

Το foldable της Huawei, κατά πάσα πιθανότατα, θα είναι clamshell και μάλλον πρόκειται για το τηλέφωνο που έχουμε ακούσει τόσες φορές. Θα είναι μικρό σε μέγεθος και θα κυκλοφορήσει σε πολλά έντονα χρώματα.

Οι εικόνες (στην κορυφή και το τέλος του άρθρου) δείχνουν τη συσκεύη, αλλά θα λέγαμε να μην λάβουμε σοβαρά υπόψη όσα βλέπουμε.

Huawei Clamshell Foldable Smartphone

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.