Η Apple δεν είναι η μόνη εταιρεία η οποία θα επωφεληθεί από τις νέες OLED οθόνες της Samsung, καθώς πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Xiaomi, έχει υπογράψει ήδη συμφωνία με την εταιρεία, για την προμήθεια αρκετών τέτοιων panels που θα χρησιμοποιηθούν στις ναυαρχίδες του 2018. Της συμφωνίας αυτής, προηγήθηκε ένα ναυάγιο σε ένα άλλο παρόμοιο deal με την LG Display, το οποίο αποδόθηκε σε καθυστέρηση κατασκευής μιας παραγωγικής μονάδας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι το deal αυτό επηρέασε και το μέγεθος των οθονών των επόμενων ναυαρχίδων της Xiaomi, καθώς η LG Display διέθετε panels των 5,5 ιντσών και τώρα η Samsung των 6 ιντσών.

Η διάθεση των συγκεκριμένων OLED οθονών θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, με αρχική προμήθεια 1 εκατομμυρίων panels και θα ακολουθηθεί από άλλες 2.2 εκατομμύρια οθόνες τον επόμενο χρόνο. Όταν διαβάζουμε αυτές τις πληροφορίες, εύκολα θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι αφορούν το Xiaomi Mi 7, καθώς οι μέχρι τώρα φήμες υποστηρίζουν ότι θα περιλαμβάνει οθόνη 6 ιντσών. Ωστόσο, οι φήμες λένε ότι θα προέρχεται από την JDI η οθόνη του συγκεκριμένου smartphone, κάτι το οποίο δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την LG και την Samsung.

Μπορεί, η προμήθεια των OLED οθονών, να μην αφορά καν αυτή τη συσκευή, αλλά αντίθετα να προορίζεται για κάποια άλλη που ετοιμάζει η Xiaomi. Ίσως μια της σειράς Redmi ή και τον διάδοχο του Mi Mix. Μείνετε συντονισμένοι και θα ενημερωθείτε σύντομα με νεότερο άρθρο, μόλις μάθουμε κάτι περισσότερο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.