Αν και γνωρίζουμε κάποια πράγματα για το επερχόμενο foldable smartphone της Huawei, έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνιση τους ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το Huawei Mate X3 θα κυκλοφορήσει πριν τα P60 και με δεδομένο ότι το ντεμπούτο του αναβλήθηκε, θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο μέχρι την αποκάλυψη των επόμενων μοντέλων της σειράς P.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, το Mate X3 θα υποστηρίζει επόμενης γενιάς δορυφορικές επικοινωνίες που θα επιτρέπουν στο αναδιπλούμενο τηλέφωνο να στέλνει και να λαμβάνει μικρής έκτασης μηνύματα χρησιμοποιώντας ένα άμεσο δορυφορικό δίκτυο. Μάλιστα, θα έχει τη δυνατότητα να στέλνει ακόμα και ηχητικά μηνύματα, κάτι που προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει άλλο smartphone.

Η αποστολή και λήψη μηνυμάτων κειμένου μέσω δορυφόρου όταν δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής είναι ένα χαρακτηριστικό που είδαμε σε ορισμένα τηλέφωνα του 2022, και ας μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμη σε πολλές εκ των περιπτώσεων. Ωστόσο, η αποστολή ηχητικών μηνυμάτων θα αποτελέσει σίγουρα ένα καλό selling point για το Huawei Mate X3.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.