Σύμφωνα με report του huaweicentral.com, η Huawei προχώρησε στη κατοχύρωση ως trademark του Huawei Hongmeng στις 24 Αυγούστου 2018, αλλά η κατοχύρωση ανακοινώθηκε δημοσίως στις 14 Μαΐου 2019 και ισχύ από τις 14 Μαΐου του 2019 – 13 Μαΐου 2029.

Το trademark εντάσσεται σε πολλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και Operating System ProgramComputer Operating ProgramComputer Operating Software. Με άλλα λόγια, κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι το Hongmeng είναι όντως πραγματικότητα και έρχεται πολύ σύντομα.  Μάλιστα, περιλαμβάνονται και οι κατηγορίες Smartphone, Tablet, Laptop, που είναι μια σαφείς ένδειξη ότι θα υποστηρίζεται στις εν λόγω συσκευές.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο, αλλά πλέον ανυπομονούμε να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Ο CEO της εταιρείας, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι θα έρθει σε δυο εκδόσεις, μια για την εγχώρια αγορά και μια για την Global αγορά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η HUAWEI αλλά το γεγονός ότι αφού αυτός ο μουρλoς κήρυξε εμπορικό πόλεμο σε αυτή την εταιρία μπορεί να φανταστεί κανείς ότι το επόμενο θύμα του παράφρονα θα είναι η samsung που έχει χρόνια κόντρα με την Apple, πλέον τότε θα έχουν επηρεαστεί τα μισά και πλέον κινητά του πλανήτη. Τελικά από την Μια φαίνεται να δικαιωνετε η xiaomi που τρέχει δικό της λειτουργικό ενώ από την άλλη για μια ακόμα φορά οι Ευρωπαϊκή Αγορά είναι απροετοίμαστοι και σαφώς εξαρτημένη από τους Αμερικανούς με το android.

    • Το miui δεν είναι λειτουργικό σύστημα αλλά κάθεται πάνω στο android της Google και προσθέτει λειτουργίες και σε αντίστοιχη περίπτωση μπορεί να το ανεξαρτοποιησει πιο εύκολα αλλά θα χάσεις όλες τις εφαρμογές της Google.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.