Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τα leaks, τουλάχιστον όσα είναι σε μορφή κειμένου. Έχουμε νεότερες πληροφορίες λοιπόν για το επερχόμενο flagship της Samsung. Οι πηγές αναφέροναι στο κόστος του Samsung Galaxy S21 FE και τη διάθεση του στην αγορά.

Ξέρουμε ότι όλες οι εκδόσεις του Galaxy S21 FE θα έχουν τον Snapdragon 888, άσχετα με την αγορά διάθεσης. Αν και ακόμη δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο της διάθεσης μοντέλων με Exynos 2100. Τα specs του smartphone είναι αξιόλογα και οι πηγές επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά ότι η διάθεση τον πρώτο καιρό θα είναι περιορισμένη, λόγω έλλειψης SoC.

Όσον αφορά την τιμή της συσκευής. Οι πηγές λένε για μία ακόμα φορά ότι το Samsung Galaxy S21 FE αναμένεται στις ΗΠΑ να κοστίζει 699 δολάρια (κάπου στα 589 ευρώ), στην Ευρώπη να κοστίζει 679 ευρώ, και στην Κίνα 3.999 yuan (κάπου στα 520 ευρώ), ή λιγότερο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.