Η Samsung έκανε ένα πείραμα. Στην προσπάθεια της να μειώσει τις σειρές που κυκλοφορεί θέλησε να απομακρύνει από την αγορά μία από τις πιο δημοφιλείς, τα Note Series. Για να το κάνει αυτό δοκίμασε να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy Note μέσα από άλλα flagship smartphones. Μάλιστα δήλωσε ότι στο μέλλον θα δούμε το S Pen και όλα τα καλούδια των “phablets” σε περισσότερα τηλέφωνα της. Το πείραμα απέτυχε, όπως ήταν αναμενόμενο.

Η εταιρεία έβαλε υποστήριξη S Pen στο ακριβότερο και μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς S21. Κάπως έτσι είπε στους καταναλωτές, θες Note φέτος; Πάρε το Galaxy S21 Ultra που είναι πραγματικό flagship και κοστίζει κάτι παραπάνω. Επίσης μαθαίνουμε ότι το Galaxy Z Fold 3 θα υποστηρίζει S Pen και βάσει όσα γίνονται γνωστά θα κοστίζει περισσότερο από τα προηγούμενα μοντέλα, λόγω βελτιώσεων. Άρα, προσφέρει Note δυνατότητες με πολύ αυξημένο κόστος.

Όλο αυτό δεν λειτούργησε καλά και η εταιρεία φαίνεται να εξετάζει την επιστροφή της σειράς το 2022 – κάποιες πηγές αναφέρουν ότι παίζει να δούμε λανσάρισμα έκπληξη για Note 21, αλλά δύσκολα. Leakers ρωτούν το κοινό τους αν θέλουν την επιστροφή των Samsung Galaxy Note το 2022 και αποκαλύπτουν ότι η προσπάθεια της εταιρείας να πουλήσει το S Pen σε άλλα τηλέφωνα δεν λειτούργησε. Γι’ αυτό το 2022 θα είναι η χρονιά της μεγάλης επιστροφής των Note μετά από ένα έτος ξεκούρασης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.