Τα Redmi Note 9 παρουσιάστηκαν τον Μάρτιο, αλλά δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Κίνα, για κάποιο λόγο που μόνο η Xiaomi ξέρει. Στις 26 Νοεμβρίου η εταιρεία θα παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην Ασία ή και στην ασιατική αγορά, τα Redmi Note 9 Pro 5G, Redmi Note 9 5G και ένα 4G μοντέλο.

Πολλές οι φήμες και οι αναφορές με τις πληροφορίες να μπερδεύονται συχνά. Τώρα όμως ο Lu Weibing, GM της Redmi, επιβεβαίωσε ότι το Redmi Note 9 Pro 5G θα έχει Snapdragon 750G που υποστηρίζει λήψη 192MP φωτογραφιών και εγγραφή 4K HDR.

Την ίδια στιγμή κάνει τον γύρω του Weibo μία εικόνα που αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του smartphone. Σύμφωνα με την εικόνα, το Redmi Note 9 Pro 5G θα έχει 6,68 ίντσες LCD οθόνη με 120Hz ρυθμό ανανέωσης, 108MP κύρια κάμερα, 4.820mAh μπαταρία με 33W γρήγορη φόρτιση, NFC, θύρα ακουστικών, και IR blaster.

Το module αποκάλυψε ο Digital Chat Station, αλλά αναφέρθηκε κυρίως στις κάμερες του Redmi Note 9 5G. Σύμφωνα με τον leaker το απλό μοντέλο θα έχει 108MP κύρια κάμερα, μαζί με ultra wide, telephoto, και macro. Το module αναμένεται να είναι ίδιο μεταξύ των 5G μοντέλων. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν με αυτά του Xiaomi Mi 10T Lite με εξαίρεση την κύρια κάμερα που από τα 64MP πάει στα 108MP.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.