Το επόμενο bookstyle foldable της Samsung αναμένεται να είναι το Galaxy Z Fold 5 και να κάνει ντεμπούτο το καλοκαίρι του 2023. Οι φήμες μόλις ξεκίνησαν και μία αναφορά δείχνει ότι θα έρθει με μία σειρά βελτιώσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχο του.

Σύμφωνα με την αναφορά, το επερχόμενο αναδιπλούμενο smartphone θα έχει υποδοχή για το S Pen και αυτός θα είναι ο λόγος που το βάρος του θα είναι στα 275 γραμμάρια, έναντι των 263 γραμμαρίων του Galaxy Z Fold 4. Επιπλέον, θα έχει πάχος μόλις 6.5 χιλιοστά όταν είναι ανοιχτό.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το Samsung Galaxy Z Fold 5 θα έχει ένα παράξενο επεξεργαστή της Qualcomm ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ή δεν υπάρχει. Η πηγή αναφέρει ότι το foldable smartphone θα έχει τον Snapdragon 985 5G.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι πρόκειται για κάποιο εμπορικό ή υπαρκτό chip και να χρησιμοποιείται μόνο για τις προσωρινές δοκιμές. Με δεδομένο ότι αυτό το chip λογικά δεν υπάρχει, το Galaxy Z Fold 5 αναμένεται να έχει τον Snapdragon 8+ Gen 2.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.