Αν δεν είχατε ακόμη την ευκαιρία να παραγγείλετε το νέο σας κινητό της σειράς iPhone 15, τα κακά νέα είναι ότι πολλοί θα έχουν στα χέρια τους το νέο θαύμα της Apple πριν από εσάς. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι οι χρόνοι παράδοσης μειώνονται, σύμφωνα με το Product Availability Tracker της J.P. Morgan, το οποίο βρίσκεται τώρα στην τρίτη εβδομάδα παράδοσης δεδομένων αποστολής των iPhone 15 και 15 Pro στους πελάτες της.

Η μείωση των χρόνων παράδοσης είναι περίπου η ίδια που έχουμε δει κατά την τρίτη εβδομάδα αποστολών τα προηγούμενα χρόνια και μειώθηκε συνολικά κατά τέσσερις ημέρες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Οι μεγαλύτερες βελτιώσεις αφορούν τους χρόνους αποστολής των iPhone 15 Pro. Οι χρόνοι παράδοσης για τα άλλα δύο παρέμειναν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητοι, σύμφωνα με τη διεθνή εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Οι παγκόσμιοι χρόνοι παράδοσης ήταν 17 ημέρες για τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας, αμετάβλητοι σε σχέση με τη δεύτερη εβδομάδα. Ο παγκόσμιος χρόνος παράδοσης του iPhone 15 Pro για την τρίτη εβδομάδα μειώθηκε στις 29 ημέρες από τις 36 ημέρες της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ το 15 Pro Max εξακολουθεί να έχει μακρά αναμονή 46 ημερών, αν και αποτελεί βελτίωση από τις 54 ημέρες της προηγούμενης εβδομάδας.

Apple iPhone 15 Pro Max Ship

Σε σύγκριση με την περσινή σειρά iPhone 14, οι χρόνοι παράδοσης είναι μεγαλύτεροι. Για παράδειγμα, πέρυσι τέτοια εποχή η αναμονή για το iPhone 14 ήταν τρεις ημέρες και μηδέν ημέρες για το iPhone 14 Plus. Πέρυσι τέτοια εποχή, οι χρόνοι αναμονής για το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max ήταν 31 και 39 ημέρες, αντίστοιχα.

Σε σημείωμα που έγραψε σε πελάτες της, η J.P. Morgan ανέφερε ότι οι υψηλότεροι χρόνοι αναμονής για τα φετινά απλά μοντέλα οφείλονται τουλάχιστον εν μέρει σε προβλήματα της γραμμής εφοδιασμού, που έχουν έκτοτε επιλυθεί. Όσον αφορά τα μοντέλα iPhone 15 Pro, η Morgan αναφέρει ότι οι υψηλότεροι χρόνοι αναμονής πιθανότατα επηρεάζονται από τη συμβολή της δυναμικής των πρώιμων παραγγελιών και της βραδύτερης γραμμής εφοδιασμού.

Στις ΗΠΑ, ο χρόνος αναμονής για τα 15 και 15 Plus είναι 15 ημέρες, αμετάβλητος σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Το 15 Pro έχει χρόνο παράδοσης 28 ημέρες από 54 ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα. Το 15 Pro Max, στις ΗΠΑ, έχει χρόνο παράδοσης 35 ημέρες, ο οποίος είναι χαμηλότερος από την τεράστια αναμονή 61 ημερών της προηγούμενης εβδομάδας .

Στην Κίνα, και τα δύο απλά μοντέλα έχουν χρόνο αναμονής 21 ημερών, ο οποίος παραμένει αμετάβλητος σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Και στα δύο μοντέλα iPhone 15 Pro οι χρόνοι αναμονής μειώθηκαν από 36 σε 29 ημέρες για το 15 Pro και από 50 σε 43 ημέρες για το 15 Pro Max. Στη Γερμανία οι χρόνοι παράδοσης μειώθηκαν από 17 ημέρες σε 15 ημέρες για τα 15 και 15 Plus, από 37 ημέρες σε 32 ημέρες για το iPhone 15 Pro και από 48 ημέρες σε 42 ημέρες για το 15 Pro Max.

Τέλος, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα απλά μοντέλα είχαν χρόνο παράδοσης 15 ημέρες, αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Όσοι παραγγέλνουν το 15 Pro πρέπει να περιμένουν 28 ημέρες για την παράδοση, αριθμός που μειώθηκε από τις 35 ημέρες. Και ο χρόνος παράδοσης για το 15 Pro Max, στο Ηνωμένο Βασίλειο, μειώθηκε στις 44 ημέρες από 59 ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.