Μια πολύ σημαντική προσθήκη θα κάνει το Facebook όσον αφορά τους χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον λογαριασμό τους ή έχουν μείνει κλειδωμένοι απέξω από αυτόν. Πριν από μερικούς μήνες, η ιστοσελίδα Buzzfeed, σε εκτενές ρεπορτάζ της είχε αναφέρει ότι υπάρχει μια ολόκληρη οικονομία ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν πρόσβαση στη Meta και χρεώνουν αρκετά ποσά για να βοηθήσουν τους χρήστες να ξεκλειδώσουν το λογαριασμό τους.

Ορισμένοι άνθρωποι για τους οποίους τα social media είναι εργαλείο θα πληρώσουν ελπίζοντας να ανακτήσουν το λογαριασμό τους, ιδίως στις περιπτώσεις που δεν μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τα επίσημα κανάλια του Facebook. Και για να αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό, το Facebook αναφέρει ότι δοκιμάζει υποστήριξη live chat στα Αγγλικά για όλους τους χρήστες παγκοσμίως που έχουν κλειδωθεί έξω από το λογαριασμό τους.

Είναι η πρώτη φορά που το Facebook κάνει διαθέσιμο ένα τέτοιο χαρακτηριστικό για όσους δεν μπορούν να συνδεθούν είτε λόγω ασυνήθιστης δραστηριότητας είτε επειδή έχουν παραβεί κάποιον κανόνα του Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.