Ήταν κάποτε μια εποχή, όπου το Google Photos είχε μια ένδειξη στη κορυφή κάθε αρχείου που έδειχνε αν ή όχι αυτό είχε συγχρονιστεί. Χάρη σε αυτό το feature, μπορούσες πάντα να πεις με μια γρήγορη ματιά ποια φωτογραφία ή βίντεο είχε ανέβει και ποια βρισκόταν σε αναμονή. Εκείνη η ένδειξη είχε αφαιρεθεί τελείως, αλλά η ομάδα του Google Photos κατάλαβε το λάθος της, επομένως το επαναφέρει.

Ένα επερχόμενο gallery view option στο Photos θα σου επιτρέψει να δεις ποια media δεν έχουν συγχρονιστεί και να επιλέξεις χειροκίνητα αυτά που θέλεις να ανεβάσεις. Είναι ένα απαραίτητο feature για εκείνους που δεν έχουν ενεργοποιημένο το automatic backup  και δεν μπορούν να διαπιστώσουν τι έχει ανέβει και τι όχι.

Το feature δεν είναι διαθέσιμο ακόμη, αλλά η ομάδα του Google Photos ενημέρωσε το changelog της εφαρμογής στο Play Store. Να τι αναφέρεται συγκεκριμένα:

Παρουσιάζουμε μια νέα προβολή gallery για να σας βοηθήσουμε να διαπιστώσετε για ποιες φωτογραφίες και βίντεό σας δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη αντίγραφα ασφαλείας και να επιλέξετε προληπτικά στοιχεία για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Επιπλέον, κάναμε ορισμένες βελτιώσεις ώστε οι Φωτογραφίες Google να είναι συμβατές με αναδιπλούμενες συσκευές.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Google Photos από το Play Store εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.