Πολλοί smartphone κατασκευαστές προσφέρουν δυο gallery apps στις συσκευές, το δικό τους app δηλαδή και το Google Photos. Πλέον όμως θα μπορείς να βλέπεις τις φωτογραφίες του Google Photos εντός του gallery app του Android smartphones.

Το Androidpolice επισημαίνει ότι τα OPPO, OnePlus, Realme και Xiaomi smartphones έχουν όλα το Google Photos integration στα δικά του gallery apps. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Xiaomi ενσωμάτωσε για πρώτη φορά την εν λόγω υποστήριξη στα τέλη του 2022 και πλέον την εμπλουτίζει με ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά.

Το Samsung Galaxy S25 Ultra στη πρώτη του εμφάνιση – Δείτε φωτογραφίες

Να τι αναφέρει η Google:

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, πρέπει να διαθέτετε τα εξής:

  • Συσκευή που υποστηρίζει την πρόσβαση στην προεπιλεγμένη εφαρμογή Gallery. Υποστηριζόμενοι κατασκευαστές:
    • Xiaomi
    • Oppo, OnePlus ή Realme
  • Την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Φωτογραφίες Google.
  • Android 11 ή νεότερη έκδοση.

Όταν ανοίγετε τις Φωτογραφίες ή την προεπιλεγμένη εφαρμογή Gallery της συσκευής σας, μπορεί να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο αίτημα για πρόσβαση στην εφαρμογή Gallery.

  1. Για να διαχειριστείτε την πρόσβαση της προεπιλεγμένης εφαρμογής Gallery στα δεδομένα χρήστη στις Φωτογραφίες Google, πατήστε Να μην επιτρέπεται ή Να επιτρέπεται.
  2. Για να διαχειριστείτε την πρόσβαση αργότερα, μπορείτε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις των Φωτογραφιών ή τις ρυθμίσεις της προεπιλεγμένης εφαρμογής Gallery της συσκευής σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.