Η Google ανακοίνωσε ότι ενημερώνει τις οδηγίες μετακίνησης με μέσα μαζικής μεταφοράς στο Maps για να διευκολύνει την εύρεση της καλύτερης διαδρομής προς τον προορισμό του χρήστη με βάση διάφορους παράγοντες, όπως ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξης (ETA), ο αριθμός των μετεπιβιβάσεων, και το μήκος του ταξιδιού.

Το Google Maps διαθέτει φίλτρα που επιτρέπουν να προσαρμόσετε το ταξίδι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο του μέσου μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να μειώσετε την απόσταση που πρέπει να κάνετε με τα πόδια μόλις κατεβείτε από το λεωφορείο ή άλλο ΜΜΜ.

Το Google Maps θα μπορεί να δείξει σε 80 πόλεις σε όλο τον κόσμο, πού ακριβώς βρίσκονται οι είσοδοι και οι έξοδοι του σταθμού ή του αμαξοστασίου, σε ποια πλευρά του δρόμου βρίσκονται και θα επιτρέψει να δείτε μια διαδρομή που μπορεί να γίνει με τα πόδια από και προς το σταθμό.

Google Maps Update

Επιπλέον, κάτι νέο έρχεται στη λειτουργία λίστας του Google Maps, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να μοιραστείτε με φίλους μια τοποθεσία που έχετε επισκεφθεί. Με την ενημέρωση της εφαρμογής, όλοι οι χρήστες της ίδια ομάδας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λίστα του ενός και να προτείνουν μέρη που θα ήθελαν να επισκεφθούν οι υπόλοιποι. Επιπλέον, θα μπορείτε να ψηφίσετε τις προτάσεις των υπόλοιπων βάζοντας ένα emoji καρδιάς αν σας αρέσουν ή ένα emoji thumbs down αν δεν θέλετε να τις επισκεφθείτε.

Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό στο Google Maps επιτρέπει να προσθέσετε μια αντίδραση emoji σε οποιαδήποτε φωτογραφία, βίντεο ή κριτική που δημοσιεύεται από την κοινότητα. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ιδιαίτερες αντιδράσεις σε ορισμένες περιπτώσεις, χάρη στο Emoji Kitchen που επιτρέπει να συνδυάσετε δύο emoji για να δημιουργήσετε ένα νέο emoji.

Google Maps Update

Όλες αυτές οι ενημερώσεις θα διατεθούν σταδιακά στις εκδόσεις Android και iOS, τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.