Είναι πολλά εκείνα τα apps τα οποία εκμεταλλεύονται στο έπακρο όλα τα πρόσθετα μενού που μπορούν να συσχετιστούν με το δευτερεύον κλικ του ποντικιού. Το Gmail της Google δεν ήταν ένα από αυτά, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται ότι αλλάζει.

Μέχρι και σήμερα, το δεξί κλικ σε ένα email μόνο σου έδινε τρεις επιλογές, όπως Archive, Mark as unread και Delete. Αν και χρήσιμο, δεν ήταν αρκετό καθώς αυτό το μενού μπορούσε να διαθέτει ακόμη περισσότερες επιλογές. Η Google επιτέλους το συνειδητοποίησε και πλέον περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Google, το μενού του δεξί κλικ θα έχει δυο ξεχωριστές εμφανίσεις, μια με το conversation mode ενεργοποιημένο (screenshot από πάνω) και μια με το conversation mode oof (screenshot από κάτω).

Οι επιλογές των μενού είναι λίγο διαφορετικές όπως μπορείς να δεις από τα screenshots παραπάνω, αλλά οι νέες δυνατότητες θα σου επιτρέπουν πλέον να απαντήσεις και να κάνεις forward τα emails χωρίς να κάνεις κλικ στο μήνυμα, να προβαίνεις σε ενέργειες snooze και mute, να βρίσκεις email από τον ίδιο αποστολέα ή με παρόμοιο περιεχόμενο. Όπως και να ανοίγεις πολλαπλά emails σε πολλαπλά νέα παράθυρα την ίδια χρονική στιγμή.

Πολλά από αυτά τα features είναι ήδη διαθέσιμα στο Gmail, αλλά θα είναι πλέον ευκολότερο να έχεις πρόσβαση σε αυτά με δεξί κλικ. Αν δεν τις βλέπεις ακόμη τις αλλαγές, είναι γιατί μόλις τώρα ξεκίνησε η διάθεση των χαρακτηριστικών αυτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.