Οι χρήστες των Windows 10 θα είναι σε θέση πολύ σύντομα να αφαιρούν εφαρμογές όπως το Σημειωματάριο, το Paind, το Wordpad και άλλα. Ιδίως τα Notepad και Paint έρχονται αυτομάτως εγκατεστημένα στα Windows από την εποχή των Windows 1 το 1985, ενώ το WordPad προστέθηκε το 1995 σαν μέρος του Windows 95 λειτουργικού συστήματος.

Το κοινό στοιχείο μεταξύ όλων ήταν ότι δεν μπορούσαν να αφαιρεθούν. Σύμφωνα με αναφορές, τα Microsoft paint και WordPad θα γίνουν optional features στις επερχόμενες εκδόσεις των Windows και πιο συγκεκριμένα στην Windows 2004 που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη, και ως εκ τούτου θα επιτρέπεται η απεγκατάστασή τους.

Μέχρι τώρα δεν ήταν εφικτή η απεγκατάστασή τους. Από την άλλη πάντως, δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο δίσκο περίπου 20MB.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και τι σε πειράζει ρε φίλε το Σημειωματάριο και το paint και γράφεις “Επιτέλους” ! ότι να ‘ναι…

  2. Επιτελους #NOT
    Clickbait στην καλυτερη
    Και αθλιοτητες της Μικρομαλαλης στην καλυτερη, εγω που θελω τον Η/Υ για δουλεια γιατι να εχω ολο το υποσυστημα XBOX να τρεχει απο πισω μαζι με την μπαρα ετοιμοπολεμη, ας κοιταξει λοιπον τα metro bundled apps και services να γινονται κανονικα και ολοκληρωτικα απεγκατασταση παρα φαμφαρες και πολυλογιες για αστεια πραματα που δεν αποδιδουν τπτ περα απο βαρυγδουπους τιτλους..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.