Το Xiaomi Smart Band 7 NFC έκανε ντεμπούτο πριν σχεδόν έναν χρόνο, στην Κίνα, μαζί με το απλό μοντέλο. Η εταιρεία λάνσαρε την απλή έκδοση στις παγκόσμιες αγορές πριν αρκετούς μήνες, αλλά δεν είχε αναφέρει τίποτα για την κυκλοφορία της NFC έκδοσης.

Τελικά, έναν χρόνο μετά, η κινέζικη κατασκευάστρια καταχώρησε το Smart Band 7 NFC στην επίσημη global σελίδα της. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα το δούμε στα καταστήματα των μεγαλύτερων αλυσίδων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων στις αγορές τις Ευρώπης.

Προς το παρόν, δεν έχουμε ιδέα για την τιμή του Xiaomi Smart Band 7 NFC εκτός Κίνας. Ωστόσο, με δεδομένο ότι το βασικό μοντέλο κοστίζει 64.90 ευρώ, θα μπορούσε η εταιρεία να το πουλάει στα 69.90 ευρώ, ή κάπου εκεί γύρω.

Βέβαια, η τιμή του απλού έχει πέσει πλέον, αλλά και πάλι δύσκολα η Xiaomi θα δώσει το NFC φθηνότερο, γιατί θα έκανε τους καταναλωτές που πήραν το απλό να νιώθουν ότι τους κορόιδεψε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.