Πέρσι η Apple ανακοίνωσε τα iPhone 15 με τα 15 και 15 Plus να έρχονται με τον Apple A16 Bionic του 2022 και μόνο τα 15 Pro και 15 Pro Max να έρχονται με τον καινούριο Apple A17 Pro. Αυτό δημιουργούσε μια μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις των μοντέλων της ίδιας σειράς, για αυτό και τα iPhone 15 Pro θα είναι τα μόνα που θα πάρουν λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Από μόνο του αυτό είναι παράπτωμα, καθώς τα iPhone 15 θα λαμβάνουν λιγότερα χαρακτηριστικά μόλις ένα χρόνοι από την κυκλοφορία τους.

Τώρα όμως μαθαίνουμε πως τα iPhone 16 δεν θα κάνουν το ίδιο. Σύμφωνα με κώδικα που βρέθηκε στο backend της Apple, όλα τα iPhone 16 θα έρθουν με τον Apple A18. Βέβαια αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως δε θα δούμε διαφορές. Μπορεί τα απλά iPhone να έρθουν με τον Apple A18 και τα 16 Pro με τον Α18 Pro, όμως τουλάχιστον δεν θα είναι μία γενιά πίσω το chipset.

Η Google υπό διάλυση! Τίποτα δε λειτουργεί σωστά

Αν η Apple χωρίσει τον Apple 18 σε απλό και Pro, ίσως η απλή έκδοσή του να έρθει με λιγότερους πυρήνες στην GPU. Το πολύ περίεργο όμως είναι πως στον κώδικα που βρέθηκε, εμφανίζονται πέντε μοντέλα αντί για τέσσερα που περιμένουμε. Μέχρι και τώρα παραμένει μυστήριο για το πιο θα είναι το πέμπτο μοντέλο. Ίσως είναι το iPhone SE που αναμένεται να ανακοινωθεί το 2025, με το ίδιο chipset όπως τα iPhone 16. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε σίγουρες πληροφορίες για αυτό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.