Το Google Pixel 4 συνεχίζει να διαρρέει συνεχώς τις τελευταίες ημέρες, παρά το γεγονός ότι η διάθεσή του αναμένεται να λάβει χώρα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Σήμερα, κυκλοφόρησαν από το gsmarena τρεις αποκλειστικές φωτογραφίες του εν λόγω smartphone. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το prototype που εικονίζεται στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, φαίνεται να βρίσκεται μέσα σε θήκες από αυτές που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές για να κρύψουν το design του smartphone.

Και πάλι, όμως μπορούμε να δούμε την μπροστινή πλευρά της συσκευής, που καταφθάνει με δυο αισθητήρες κάμερας , καθώς και ένα chin το οποίο είναι σημαντικά μικρότερο από αυτό που συναντούμε σε προηγούμενα Pixel smartphones. Αυτό σημαίνει με άλλα λόγια, ότι δεν υπάρχει μπροστινό ηχείο στο εσωτερικό αυτού του bezel. Συνολικά και τα τέσσερα bezels φαίνεται να έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος.

 

Σημειώστε, ότι φήμες θέλουν την Google να έχει τρεις διαφορετικές ομάδες σχεδιασμού να ασχολούνται ανεξάρτητα η μια από την άλλη στον σχεδιασμό του Google Pixel 4 και Pixel 4XL.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.