Το Spotify επιτέλους βελτιώνει την εμπειρία χρήσης για όσους ακούνε μουσική στην τηλεόρασή του, κάτι που κάνουν αρκετοί, ειδικά αν έχουν κόσμο στο σπίτι ή αν έχουν κάποια καλή ηχομπάρα στην τηλεόρασή τους. Με την νέα αναβάθμιση, έρχεται ανασχεδιασμός στην εφαρμογή, με αλλαγές στα μενού, ώστε να γίνει το ίδιο εύχρηστο όσο είναι στα κινητά μας ή τον υπολογιστή μας.

Πλέον, θα έχετε προτάσεις στην κεντρική με βάση τις δικές σας προτιμήσεις, μέσα από το made for you, που θα περιλαμβάνει playlists, άλμπουμ ή τραγούδια, στα μέτρα σας.

Επειδή η χρήση με το τηλεχειριστήριο είναι πιο δύσκολη, πλέον στα δεξιά της οθόνης, θα έχουμε την ουρά αναπαραγωγής, που θα μας δείχνει τι παίζει τώρα και τι θα παιχτεί μετά. ώστε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της λίστας αναπαραγωγής μας.

spotify tv

Για όσους έχουν OLED τηλεοράσεις, έρχεται και το νέο Dark Mode, που είναι ότι πρέπει για όσους θέλουν το απόλυτο μαύρο, εφόσον το προσφέρει η τηλεόραση φυσικά.

spotify tv

Πιο εύκολη γίνεται και η εναλλαγή χρηστών, ώστε κάθε μέλος του σπιτιού να έχει όλη του τη μουσική στην άκρη των δακτύλων του και για να έχει ο κάθε χρήστης τις προτάσεις που είναι η βασισμένες στις προτιμήσεις του, χωρίς να χαλάει τα προφίλ των άλλων χρηστών. Ειδικά η εναλλαγή χρηστών ήταν ένα μεγάλο ζήτημα, που οδηγούσε τους χρήστες να κάνουν cast από το κινητό στην τηλεόραση την μουσική τους, αντί να το κάνουν απευθείας από την ίδια την τηλεόραση.

spotify tv

Η νέα έκδοση του Spotify έρχεται σταδιακά στις τηλεοράσεις μας, στις κονσόλες μας και στα TV Boxes για όλους τους χρήστες.

Απεριόριστα data για 6 ημέρες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και 15.000 κρύσταλλοι στο Vodafone CU

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.