Η Xiaomi ετοιμάζεται να λανσάρει μία νέα σειρά Redmi smartphone, τα Turbo που τοποθετούνται ανάμεσα στα Note και τα K, ενώ έχουν ως επίκεντρο τις flagship επιδόσεις. Το πρώτο μοντέλο της σειράς αναμένεται να είναι το Redmi Turbo 3 και μόλις διέρρευσαν εικόνες της συσκευής. Επιπλέον, δημοσιεύθηκαν και renders βασισμένα σε όσα γνωρίζουμε για το τηλέφωνο.

Μετά από αρκετό καιρό, η Xiaomi θα κυκλοφορήσει μία συσκευή με σχετικά πρωτότυπο σχεδιασμό στην πλάτη. Οι εικόνες αποκαλύπτουν ότι το Turbo 3 θα έχει μία διάταξη 2x1x2, με τις δύο κάμερες τοποθετημένες αριστερά, την μία στο κέντρο, και δύο επιπλέον κύκλους στα δεξιά – ο ένας με ring LED flash και το label της κάμερας με το σήμα της εταιρείας.

Κατά τα άλλα, το Redmi Turbo 3 θα έχει 200MP κύρια κάμερα με OIS μαζί με μία macro στο κέντρο. Επιπλέον, θα είναι το πρώτο με τον μη ανακοινωμένο Snapdragon 8s Gen 3, έως 16GB μνήμη RAM, μέχρι 512GB αποθηκευτικό χώρο, 5.500mAh μπαταρία με ταχύτητα φόρτισης 90W, 6.67″ 1.220p OLED 120Hz οθόνη, και Android 14-based HyperOS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.