Η Samsung μετά από αρκετό καιρό, ενεργοποιεί τον αισθητήρα που παρακολουθεί την θερμοκρασία δέρματος στο Galaxy Watch 5 και Watch 5 Pro, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει και την δυνατότητα στις γυναίκες να παρακολουθήσουν τον κύκλο τους, καταγράφοντας τις μεταβολές στην θερμοκρασία τους.

Η κυκλοφορία ξεκίνησε επίσημα στη Νότια Κορέα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και 29 άλλες ευρωπαϊκές αγορές – Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία.

Η παρακολούθηση του κύκλου γίνεται απλά με την μέτρηση ημερών από τελευταία περίοδο και η νέα εφαρμογή Samsung Health αναλαμβάνει να μετρήσει θερμοκρασία σώματος (ΒΒΤ), αμέσως μετά το πρωινό ξύπνημα. Με αυτό τον τρόπο το Galaxy Watch 5 μπορεί να υπολογίσει τις μεταβολές στην θερμοκρασία, που υποδηλώνουν πόσο κοντά είστε στον επόμενο κύκλο.

Η Samsung συνεργάστηκε με την Natural Cycles για να φέρει αυτό χαρακτηριστικό, κάτι που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο. Στην δήλωση της εταιρίας, μας ενημέρωσε πως η νέα λειτουργία δεν είναι για όσες γυναίκες παίρνουν θεραπεία με ορμόνες, για να ρυθμίσουν την περίοδό τους ή για τεχνητή γονιμοποίηση. Επίσης αναφέρει πως προορίζεται για γυναίκες άνω των 18 ετών.

Samsung Galaxy Watch 5 Temp

Μαζί με την ανάλυση που κάνει η εφαρμογή, επιτρέπει να καταγράφονται συμπτώματα σε ένα ημερήσιο log, για να κάνει την εφαρμογή πιο ακριβή στην πρόβλεψε της επόμενης περιόδου. Παράλληλα, δίνει συμβουλές για να βοηθήσει στον περιορισμό των συμπτωμάτων, όπως την ξεκούραση μετά από μια έντονη μέρα άσκησης ή κάποιο βίντεο με ασκήσεις που θα μειώσουν τους πόνους.

Ιδιαίτερα θετική προσθήκη λοιπόν, ειδικά για τις γυναίκες που το χρησιμοποιούν και φυσικά καλοδεχούμενη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.