Τα τηλέφωνα της Samsung είναι γνωστά για τις υψηλής ποιότητας κάμερες και τα χαρακτηριστικά που αφορούν τη φωτογραφία και το βίντεο. Ωστόσο, παρουσιάζουν επίσης μερικά ανησυχητικά θεματάκια. Τα smartphones που κατασκευάζονται από τη νοτιοκορεατική εταιρεία υποφέρουν από lag στην κάμερα. Όταν ο χρήστης πατήσει το κουμπί κλείστρου, υπάρχει μια καθυστέρηση πριν εμφανιστεί η εικόνα στο σκόπευτρο. Φαίνεται ότι η κατασκευάστρια έχει διορθώσει αυτό το πρόβλημα, τουλάχιστον στα νεότερα μοντέλα της.

Σύμφωνα με το Android Central, δεν υπάρχει αντιληπτό lag στην κάμερα του Galaxy Z Fold 5. Κατά τη διάρκεια των πολυήμερων δοκιμών τους, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας παρατήρησαν ότι το νέο foldable smartphone της Samsung είναι ταχύτερο στη λήψη εικόνων back to back. Η ταχύτητα κλείστρου φαίνεται να είναι ταχύτερη και δεν υπάρχει σχεδόν καμία καθυστέρηση μεταξύ του πατήματος του κουμπιού κλείστρου και της εμφάνισης της εικόνας στο σκόπευτρο.

Σε σύγκριση με το Galaxy Z Fold 4, το Galaxy Z Fold 5 δεν έχει σχεδόν καμία αξιοσημείωτη καθυστέρηση. Μπορείτε να δείτε το βίντεο που συγκρίνει το lag της κάμερας στο Samsung Galaxy Z Fold 4 και στο Galaxy Z Fold 5. Παράλληλα, η σελίδα αναφέρει ότι η εφαρμογή της κάμερας στο Galaxy Z Fold 5 δείχνει ακόμη πιο γρήγορη από ότι στο Galaxy S23 παρά το γεγονός ότι και τα δύο τηλέφωνα χρησιμοποιούν το ίδιο chipset.

Εμείς πραγματοποιούμε τις δικές μας δοκιμές και σύντομα θα δημοσιεύσουμε τη δική μας αναλυτική άποψη για τα νεότερα smartphones της Samsung. Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.