Απέχουμε μόλις λίγες ημέρες από την ανακοίνωση των iPhone 15 και μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι η αντικατάσταση της θύρας Lightning με USB-C. Σύμφωνα με πληροφορίες η σειρά iPhone 15 θα διαθέτει γρήγορη φόρτιση ως 35W.

Πληροφορίες από τη βιομηχανία αναφέρουν στο 9to5Mac ότι τουλάχιστον ορισμένα από τα νέα μοντέλα του iPhone 15 θα μπορούν να φορτιστούν στα 35W, που θα επιτρέψει πιο γρήγορες ταχύτητες φόρτισης στα νέα τηλέφωνα. Αυτή τη στιγμή το iPhone 14 Pro περιορίζεται στα 27W, ενώ το iPhone 14 περιορίζεται στα 20w. Για την πλήρη επαναφόρτιση ενός iPhone 14 Pro Max σε αυτές τις ταχύτητες απαιτείται φόρτιση δυο ωρών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόλις πριν από ένα χρόνο, η Apple είχε ανακοινώσει τον 35W Dual USB C φορτιστή που είναι ικανός να φορτίσει όλα τα iPhones στην πλήρη ταχύτητα. Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, το iPhone 15 θα μπορεί να εκμεταλλευθεί πλήρως τις νέες ταχύτητες.

Το Samsung Galaxy S23 Ultra μπορεί να επαναφορτιστεί με ταχύτητες ως τα 45W με το 0% στο 100% να έρχεται σε λιγότερο από μια ώρα.

Μένει να φανεί αν η 35w φόρτιση θα περιοριστεί στα iPhone 15 Pro ή θα έρθει σε όλη τη σειρά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.