Το 2021, η Microsoft έγινε πρωτοσέλιδο όταν πραγματικά μας εξέπληξε με ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό των Windows 11. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι χρήστες των Windows 11 θα μπορούν να έχουν native πρόσβαση σε εφαρμογές Android μέσω μιας έκδοσης του Amazon Appstore για desktop.

Android apps στα Windows 11

Τα Windows 11 κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, αλλά η πρόσβαση σε εφαρμογές Android στα Windows 11 περιορίστηκε από τότε στους χρήστες που ήταν ενταγμένοι στο πρόγραμμα beta. Αυτό όμως θα αλλάξει τον Φεβρουάριο, καθώς η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της public preview του εν λόγω χαρακτηριστικού.

Αυτό σημαίνει ότι, τον επόμενο μήνα, οποιοσδήποτε με Windows 11 θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο Amazon Appstore για υπολογιστές. Δεν θα χρειάζεται πλέον να είστε Windows Insider.

Ωστόσο, η περιγραφή της Microsoft του χαρακτηριστικού ως σε φάση public preview, σημαίνει αναμφίβολα ότι πρόκειται ακόμα για προϊόν beta. Σίγουρα θα πρέπει να περιμένετε σφάλματα, περιορισμένες δυνατότητες και πολλές εφαρμογές που θα λείπουν από το store.

Επίσημο ντεμπούτο για το iOS 15.3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.