Η Apple ανοίγει το App Store κάνοντας διαθέσιμους νέους τρόπους διάθεσης εφαρμογών στους χρήστες στην Ευρώπη. Πολύ σύντομα θα μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές απευθείας από το website του developer χωρίς να παρεμβάλλονται app stores.

apple

Αρχικά, η Apple θα επιτρέψει μια νέα κατηγορία app store, η οποία θα παρουσιάζει εφαρμογές και παιχνίδια αποκλειστικά από τον developer. Μια άλλη αλλαγή αφορά τις υπηρεσίες το μοντέλο των οποίων βασίζεται σε αγορές εντός εφαρμογών ή συνδρομές. Οι developers μπορούν ήδη να κατευθύνουν τους χρήστες σε εξωτερικούς συνδέσμους όπου θα μπορούν να πληρώνουν για τις εφαρμογές που ενδιαφέρονται παρακάμπτοντας έτσι την προμήθεια 30% της Apple. Πλέον όμως θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα δικά τους templates για εκπτώσεις, προωθητικές ενέργειες και άλλες προσφορές.

Τέλος, μέσα στην άνοιξη, οι autorized developers θα μπορούν να διανέμουν τις εφαρμογές τους αποκλειστικά στην ιστοσελίδα τους. Θα μπορούν να κατεβάζουν ένα αρχείο εγκατάστασης όπως κάνουν στο macOS. Αλλά με έναν σημαντικό αστερίσκο. Αυτό θα μπορεί να γίνει μόνο για εφαρμογές από developers που έχουν ενταχθεί στο Apple Developer Program για τουλάχιστον δυο συνεχόμενα έτη και έχουν μια εφαρμογή με τουλάχιστον 1 εκατομμύριο downloads στo iOS το προηγούμενο ημερολογιακό έτος.

Το σύμπαν διαστέλλεται αλλά κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.