• Το Kodi 18.0 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σήμερα, μια αναβάθμιση που βρισκόταν υπό διαδικασία κατασκευής εδώ και δυο χρόνια.
  • Η νέα έκδοση διαθέτει ένα DRM decryption tool, που σου επιτρέπει να προβείς στο streaming περιεχομένου από τρίτες υπηρεσίες, μέσα από το Kodi.

Σήμερα, γίνεται διαθέσιμο σε όλου το Kodi 18. Το update το οποίο βρισκόταν σε φάση ανάπτυξης εδώ και δυο χρόνια, φέρει πολλά νέα features για να δώσει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο της βιβλιοθήκης πολυμέσων τους. Το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό του Kodi 18.0 με την κωδική ονομασία Leia, είναι ένα νέο DRM decryption tool. Με τη χρήση αυτού, οι χρήστες μπορεί να συνδέσουν μια streaming υπηρεσία στο Kodi interface και έπειτα να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτής, χωρίς να φύγουν από το Kodi.

Με άλλα λόγια, μπορείς να δεις περιεχόμενο μέσω του Kodi, από τον πάροχο περιεχομένου τον οποίο πληρώνεις όπως το Netflix για παράδειγμα, χωρίς να έχεις να μεταβείς στο Netflix app. Αν και δεν υπάρχει τίποτε παράνομο όσον αφορά το streaming περιεχομένου από το Netflix, HBO, Amazon, ή άλλες εταιρείες, σίγουρα κάτι τέτοιο οι αντίστοιχες υπηρεσίες θα προτιμούσαν να μην το κάνεις. Τα δίκτυα media streaming προτιμούν να έχουν τον έλεγχο για το πως βλέπεις το περιεχόμενό τους.

Τέλος, υποστηρίζονται και gaming emulators, έγιναν αναβαθμίσεις στον music player και πλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Google Assistant για να ελέγξεις το Kodi σε περιβάλλον Android TV.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.