Τα ενοχλητικά marketing emails είναι μια πραγματικότητα στα εισερχόμενα μηνύματα όλων μας. Αν και αυτά τα emails συχνά περιέχουν συνδέσμους στο κάτω μέρος που σου επιτρέπουν να απεγγραφείς, η πρακτική του να χρειαστεί να κάνεις scroll στο κάτω μέρος και να πιέσεις τον σύνδεσμο είναι κάπως μη βολική.

Το Gmail ωστόσο, ετοιμάζει ένα Unsubscribe button για να σου εξοικονομήσει χρόνο. Όπως βλέπουμε και στις εικόνες που συνοδεύουν το άρθρο μας, θα υπάρχει το Unsubscribe πλήκτρο στη δεξιά πλευρά και θα λειτουργεί όπως και στην desktop έκδοση του gmail. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα καταφθάσει.

Από το 2014, το Gmail έχει ένα Unsubscribe button το οποίο εμφανίζεται στη κορυφή των περισσότερων marketing emails και λειτουργεί ως ένας εύκολος τρόπος απεγγραφής.

gmail unsubscribe

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.