Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά για το HBO, η θέληση του David Zaslav (CEO Warner Bros. Discovery) είναι αποφασισμένος να φέρει πίσω την κερδοφορία. Από ότι φαίνεται η Warner Bros. Discovery ετοιμάζεται να δώσει άδεια χρήσης για HBO Original σειρές στο Netflix. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι μια απόφαση είναι κάτι με το οποίο διαφωνούν τα στελέχη του HΒΟ, όμως κρίνεται απαραίτητη. Όμως μέχρι την επίσημη ανακοίνωση πολλά μπορούν να πάνε στραβά και να ναυαγήσει το εγχείρημα.

Οι φήμες θέλουν το σόου που θα έρθει πρώτο, να είναι το Insecure της Issa Rae, που έχει ήδη 5 σεζόν. Αναμένεται να ακολουθήσουν περισσότερες στην συνέχεια, αν όλα πάνε καλά. Άλλωστε το HBO έχει μια τεράστια βιβλιοθήκη σειρών και ταινιών, με ορισμένες να είναι από τις πιο επιτυχημένες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Αυτό που όμως έχει ενδιαφέρον, είναι πως η παραχώρηση δεν θα είναι αποκλειστικότητα του Netflix, αφού το περιεχόμενο μπορεί να παραχωρηθεί και σε άλλες πλατφόρμες. Αυτό σημαίνει πως ίσως δούμε περιεχόμενο και στο Disney+ και Amazon Prime.

Οι φήμες θέλουν το Ballers με τον The Rock και το Six Feet Under να ακολουθούν. Ακούγεται και για τα The Band of Brothers και το the Pacific.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο να συμβαίνει, καθώς η εταιρία είχε δώσει το True Blood στο Hulu, ενώ πιο πρόσφατα βλέπουμε το Avatar: The Way of the Water να βρίσκεται ήδη στο Disney+.

Μέχρι στιγμής το HBO και το Netflix δεν έχουν σχολιάσει τα δημοσιεύματα, όμως πιθανότατα θα το κάνουν σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.